Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

Zsaluzia

A zsaluzia egy hosszú élettartamú modern kültéri árnyékoló mely kinézetében, mozgásában leginkább egy reluxára hasonlít. Általában nagy felületű nyílászárók árnyékolására ajánlott, de egyre gyakrabban előfordul kisebb formájában is, ezeknél ajánlott a keskenyebb lamellázat. A zsaluzia lamellái szélesek és különböző formájúak lehetnek. Kezelése, kézi hajtókarral vagy motorizálva történik. A zsaluzia esetén a lamellák megvezetése lefutó sínnel vagy acélsodronnyal kivitelezhető.

Lamella típusok: méretei 65, 70, 80 és 90 mm szélesek, a "C" lamella a legelterjedtebb típus, közepesen jó fényzáró értékkel, a "Z" lamella a legjobb fényzárást, fényszabályozást biztosítják, az "S" lamellák szintén jó fényzárást, fényszabályozást biztosítanak, de esztétikailag is kiemelkedőbbek.

Elérhető zsaluzia ár Debrecen vonzáskörzetében!

 

A zsaluzia előnyei

A lamellák mozgathatóságának köszönhetően szabályozhatjuk a fénybeáramlást. A zsaluzia esetén, külső árnyékoló révén nem keletkezik üvegház hatás vagyis igen magas, messzemenően jobb a hő visszaverő értéke, mint a belső árnyékolóknak. A zsaluzia nagy felületek árnyékolására is alkalmas. Egyedi alakú nyílászárókra is felszerelhető, mint például a háromszög ablak. A RAL színskála és a renolit fólia minta alapján, szinte bármilyen színösszeállításban választható. A zsaluzia további pozitív tulajdonsága, hogy motorizálható, és összeköthető más motorikus rendszerekkel, így intelligens házba is integrálható, időzíthető, programozható akár az időjárás viszonyainak megfelelően. Rozsdamentes acél és alumínium alkatrészeknek illetve a kevlár erősítésű zsinórnak köszönhetően, a zsaluzia élettartama nagyon hosszú. Tokozata kérhető vakolható kivitelben is, ezáltal felhúzott állapotban szinte észrevehetetlen, jól passzolhat lakóháza arculatához. Csendes a működtetése.

 

A zsaluzia hátrányai

Szigetelése a hideg ellen nem olyan hatékony mint például az alumínium redőnyé. Biztonsági szempontból gyenge, lamellái akár kézzel is felemelhetőek vagy a zsinórzat egy erős fogóval is elvágható.

Zsaluzia az időtálló árnyékoláshoz!

 

Tovább a galériához   >