Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

Somfy motor

A Somfy csoport egy nemzetközi piacvezető multinacionális cég, amely lakó- és kereskedelmi épületek árnyékolóinak (redőny, napellenző, külső- és belső árnyékolók ill. kapuk) automatizálásához kínál motorokat, vezérléseket, érzékelőket és kapcsolókat. Az általunk tervezett és gyártott termékeket a felhasználók igényeinek figyelembe vételével folyamatosan fejlesztjük a következő szempontok alapján: kényelem, biztonság továbbá energiamegtakarítás.

A mára nemzetközi vállalattá fejlődött Somfy csoport 1969-ben alakult, hálózata öt kontinensen működik: 60 fiókvállalatból, 51 irodából és 76 képviseletből áll. A vállalat 8 gyártóüzemével hatékony és megfelelően reagálni képes ipari összeszerelő kapacitással rendelkezik. Szigorú minőségi előírásaink lehetővé teszik, hogy világszerte több mint 220 millió felhasználó és 30.000 vállalati ügyfél igényeit elégítsük ki.

A Somfy motorok megfelelnek az európai és a francia biztonsági előírásoknak. A redőnyök, illetve a külső és belső árnyékolók motorjai megfelelnek az AFNOR által kiadott NF elektromossági szabványnak.

Tovább a galériához   >