Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

Roletta, roló

A különböző színű és mintázatú roletta áttetsző vagy sötétítő, egyszínű vagy mintás textíliával a hagyományos és modern lakások, irodák, kórházak, iskolák már ismert és elterjedt berendezési tárgyai. A roló ablakra és ajtóra egyaránt kiváló árnyékoló. Gyerekszobák üdítő színfoltja lehet a nap-hold mintás roletta változat, de akad olyan is, amelyik harmonizálva a szalagfüggöny színével, egységes egészet alkot.

Alumínium rugós csőtengelyre van szerelve, ami hozzá járul a sötétítő roló tartósságához. Működtetése rugós, gyöngyláncos vagy motoros lehet. Fém- és műanyagkonzolokkal a roló ablakra, ajtókra egyaránt felfoghatók. Ferde tetőtéri nyílásoknál az alsó feszítőrúd rögzíthető teljesen lehúzott állapotban, de az árnyékolt felület nagysága, kívánságra több pár akasztó felszerelésével változtatható. A tokozott rolettával akár teljes sötétítés is elérhető.
Roletták anyagai lehetnek: fényáteresztő textília, fényzáró textília, alupigmentált textília (tetőtéri rolettákhoz ajánljuk), naphálós textília (a leghatékonyabb hő visszaverő hatással a 'thermo' változat rendelkezik.)

Árnyékoló roló, roletta számos színben és mintázatban!

Tovább a galériához   >