Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

Napháló

A napháló ideális kültéri árnyékoló, mely védelmet nyújt a túlzott napfény ellen, de a lukacsos textílián keresztül biztosítható a természetes megvilágítás, a szellőzés és a környezettel való közvetlen kapcsolat is sőt egyes típusok még szúnyoghálóként is funkcionálnak.

A kültéri árnyékolás természetesen az időjárás viszontagságainak ellenállóbb anyagokat, masszívabb konstrukciókat igényel, melyet a napháló tervezésekor, gyártásakor maximálisan figyelembe vettek. A napháló anyagot végzáró súly segítségével, alumínium vezetősínben vagy sodronyos megvezetéssel futtatjuk. Kezelhető kézi hajtókarral, gurtnival, esetleg motorral.

Alapáron a szerkezet fehér, de természetesen bármely RAL színben megrendelhető, hogy a napháló a ház homlokzatához tökéletesen illeszkedhessen. A lukacsos textília nagy színválasztékkal rendelkezik és folyamatosan bővül. A poliészterszál erősítésű textília rendkívül ellenálló a széllel és a használat során fellépő feszítéssel szemben. A -30 és +70 Celsius fok közötti hőmérsékleten alakváltozás nélkül alkalmazható mint napháló. A mikró lukasztású textília a nyílászáró előtt felszerelve a napsugárzás energiájának 90 %-át nyeli el és veri vissza, kizárva ezáltal az üvegházhatást. Ennek köszönhetően a napháló segítségével a helyiség klímaberendezésének használata korlátozható, akár kiiktatható, így energia takarítható meg, az épület üzemeltetési költsége csökkenthető.

Napháló számos színben, időtálló kialakítással!

 

Tovább a galériához   >