Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

Műanyag redőny

Műanyag redőnyből is létezik több fajta típus, a hagyományos műanyag redőny, új típusú műanyag redőny (redex vagy alupofás) és alumínium felszereltségű műanyag redőny.

A hagyományos műanyag redőny kissé robusztusabb gyengébb minőség, de kiválóan alkalmas geréb tokú ablakok árnyékolására is. Lefutói szélesebbek az új típusú redőnynél, tokozata hajlított lindab, műanyag tengelyes mely még tüskéken gördül vagyis nem csapágyakon mint az újabb típusoknál. Azonban ezek a műanyag redőnyök, beépített, mobil szúnyoghálóval nem kombinálhatók.

 

Mindenki számára elérhető műanyag redőny árak!

 

Az új típusú műanyag redőny (redex, alupofás) az alumínium redőny hasonmására készített fajta. A redőnyléc ugyanaz, mint a hagyományos műanyag redőny esetén és a tok is. A különbség a tok végénél kezdődik. Ugyanis ennél a változatnál ez alumíniumból készül. A tengely fémből van a tárcsa csapágyas műanyag. A redőny lefutó keskeny és kefe van benne, hogy a szél mozgatásának hatására ne zörögjön. Az ütközők rejtettek, emiatt nem állnak ki az utolsó redőnylécből. Kombinálható mozgatható szúnyoghálóval. Itt egy tokban van megoldva a műanyag redőny és a szúnyogháló is, ami kompakt megoldást kínál, kedvező műanyag redőny árak mellett.

 

Strapabíró új típusú műanyag redőnyök!

 

A maxi redőnylécek egy erősebb, vastagabb típust képviselnek. Ezeket egyre ritkábban használjuk, gyártása is egyre kevesebb. Alkalmazási területei, a régi fa redőnyök helyett, belső tokos redőnyöknél.

A műanyag redőny árak egyre nagyobb csökkenése sajnos a minőség kárára is mehet, vékonyabb léceket gyártanak melyek az UV sugárzásnak kevésbé állnak ellen. Mi Kizárólag olyan redőnytípusokat gyártunk illetve forgalmazunk mely nem megy a minőség rovására. Míg a hagyományos műanyag lécek kb. 50-60 °C fokig hőállóak, vannak olyanok is melyek már 120 °C fokig bírják a napsugarak terhelését. Bizonyára láttak már olyan műanyag redőnyt melyek lécei, lefutói eldeformálódtak, meggörbültek. Az UV és hőálló redőnylécekre az utóbbi évek szélsőséges időjárása miatt vált szükség. Anyagában is vastagabb ezáltal erősebb anyagból készültek, így nem csak a nagy hőnek de akár egy viharnak, jégesőnek is jobban ellen állnak, mindezt megfizethető műanyag redőny árak mellett. Egyetlen hátránya, hogy jelenleg nincs még olyan nagy színválasztékban mint a normál műanyag redőnylécek illetve a gyártás során hozzákevert hőálló anyagok miatt kicsit mattosabb a színválasztéka. Az általunk forgalmazott műanyag redőnylécek között megtalálhatóak a hőálló lécek is. Ezt a terméket az épületek déli oldalára vagy mindenképpen olyan helyre ajánljuk amely sokat ki van téve az erős napsütésnek. A déli oldalon fekvő műanyag redőnyök szívják magukba a napsugarakat, kiváltképp ha sötétebb színű lécekről van szó. A műanyag redőny lécek, ellentétben az alumínium lécekkel, nem tartalmaznak szigetelő réteget. A redőnyök közül a mai napig az alumínium redőny a legalkalmasabb a hővédelemre. Számos előnyét is részletezzük az alumínium redőnyök leírásában.

 

Megfizethető műanyag redőny árak, időtálló kialakítással!

 

Tovább a galériához   >