Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

Intelligens OtthonAz intelligens otthon vezérlőkből is többfajta van forgalomban. Az általunk forgalmazott két fő fajtát szeretnénk bemutatni: Becker B-TRONIC és Somfy-connexoon.

B-TRONIC

Rádiós intelligens vezérlőközpont távoli elérhetőséggel és bidirekcionális kommunikációval az Ön kényelméért!

A B-TRONIC intelligens otthon működtetése során nemcsak irányítja, hanem visszajelzést is ad Önnek arról, hogy fogyasztói – árnyékolóberendezései, riasztója, világítása, öntözőrendszere stb. – teljesítették-e az Ön által kiadott parancsokat. Sőt, az összehangolt funkcióknak (ú.n. jeleneteknek) köszönhetően csökkenthetőek az energiaköltségek is.

Kényelmes

 A B-TRONIC központ 50 fogyasztót képes kezelni, így az intelligens otthon kialakítására tökéletes megoldást jelent, és az épület WIFI vagy LAN hálózatát használva, távoli elérést biztosít az épület tulajdonosa számára, aki okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén keresztül vezérelheti otthonának elektromos eszközeit.

A földszinten is látható, hogy mi történik az emeleten.

Ahhoz, hogy ez működőképes legyen az intelligens otthon területén, a vezérlőközpontnak bidirekcionális jeleket kell küldenie és fogadnia. Miután a B-TRONIC továbbítja a parancsot, a motor visszajelzést küld státuszáról. Így például, ha redőnye akadályba ütközik az emeleten, ez a földszinten lévő vezérlőközponton rövid időn belül láthatóvá válik.

A B-TRONIC maximális komfortot biztosít Önnek. Az intelligens otthon vezérlőközpontja mellé Ön egy 1 csatornás és egy 15 csatornás távirányítót is kap.

A színes érintőképernyős kijelző segítségével bidirekcionálisan irányíthatja a Becker KNX-RF rádiós termékeit az intelligens otthon területén, egyéb gyártók KNX-RF termékeit és egyirányúan a Becker Centronic termékcsalád elemeit egyaránt.

Tovább a galériához   >