Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

IcarusAz alábbi beépítési típusok lehetségesek:

ICARUS® Quickfix®:
A Quickfix® egy a hagyományos megoldásokhoz képest könnyű és gyors szerelést biztosító klipsz, amely a lamellát rögzíti a tartó elemekhez. Alacsony hőtágulási együtt hatóinak valamint speciális kialakításának köszönhetően komoly hőtágulást bír ki több cm-ig anélkül, hogy nyomatékot fejtene ki a kapcsolódó elemekre. A lamellák a tartó szerkezetre merőlegesen vagy szög alatt kerülnek elhelyezésre. A rendszer az épülethez a konzolokra előszerelt tartókkal kapcsolódik. Ez az egyik legesztétikusabb és leggyorsabban kivitelezhető rögzítési metódusa a rendszernek.
     
ICARUS® kazettás elrendezés:
Az Icarus® lamellák zártszelvények közé közvetlenül kerülnek rögzítésre vízszintes, függőleges vagy dőlt árnyékoláshoz. Ez a kivitelezési mód szerényebb árfekvésű társainál, de pontosabb és körül tekintőbb kivitelezést igényel.

ICARUS® konzolos rögzítés:
Az Icarus® lamellák konzolként működő lamella végzáró elemekkel kerülnek rögzítésre.


ICARUS® forgatható lamellás rendszer:
Icarus® rendszer esetén lehetőség van a lamellákat a tartószerkezethez forgató mű segítségével rögzíteni. Ez esetben a lamellák végére egy speciális ”füllel” rendelkező végzáró elem kerül felhelyezésre, mely ”füleket” egy mozgató rúd összekötésével tehetők hossztengelyük mentén forgathatóvá a lamellák. A forgatáshoz szükséges erőt biztosíthatjuk kézi illetve toló motoros mozgatással.
A rendszer előnye a fix lamellás rendszerrel szemben, hogy amíg a fix lamellás egy előre meghatározott optimális szögben kerül elhelyezésre, addig a forgatható lamellás rendszer esetén lehetőség van a napszaknak és Napfény erejének megfelelően szabályoznunk az épületbe bejutó fény erejét, illetve igény esetén az épületbe való beláthatóság is a minimálisra csökkenthető.
     
ICARUS® Patio:
A rendszer alumínium tolható vagy becsukható panelekből áll. A panelek méretre készülnek teljes vasalattal és Icarus® lamellákból állnak. A rendszer kézi, motoros vagy automatizált működtetésű lehet.

Tovább a galériához   >