Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

Alumínium redőny

Az alumínium redőny a legbiztonságosabb árnyékolástechnikai megoldás, amely védi ablakainkat. Az épületek legvédetlenebb részei az ablakok, otthonunkban mindannyian szeretjük biztonságban érezni magunkat. A külső behatolók, a kellemetlen betekintő pillantásoktól, valamint az időjárás viszontagságaitól, megőrizni magánszféránkat. Az alumínium redőny akkor is védi otthonunkat, amikor elhagytuk az épületet. Házunk, lakásunk ablakaink védelmének a legjobb leggazdaságosabb módja redőnyökkel felszerelni.


Alumínium redőny a redőny motorizáción túl nem csak kényelmi funkció, de biztonsági is. A redőny program időkapcsoló távollétünkben mozgathatja a redőnyt, így azt a látszatot keltve, hogy a házból kezelik a redőnyt. Így egy motoros redőny automata mindenképp jó választás. Thermográfiai mérések szerint akár 30% energia megtakarítást érhetünk el az alumínium redőnnyel. A nyári hónapokban az aluredőny kellemes hűvöset nyújt, ablakainkat nem érik el a tűző napsugarak.

Alumínium redőnyléc előre színezett alulemez sávból készül profil gőzöléssel. Alumínium redőnyléc dupla falú, púrhabbal kitöltött egymásba csúsztatott két oldalról összekapcsolt, ívelt redőny lécek. Az összekapcsolt, kihatárolt elcsúszásgátló megakadályozza a redőny lécek oldalirányú mozgását, így biztonságosabb hosszú távú működést biztosít. Ezzel az alumínium redőny a tökéletes zárás mellett, csendes működést tesz lehetővé. Extrudált alumínium lefutó sínben mozog a redőny páncél, mely gumibetéttel vagy kefével van ellátva, így szélben, viharban sem zörög a redőny.
Alumínium redőnytokban, csapágyas alumínium tengely biztosítja, a hosszú távú, súrlódásmenetes működést, így egy motoros redőny zavartalanul, csendesen működhet. A redőny palást utolsó eleme szintén alumínium, amelynél rejtett ütköző biztosítja a redőnypalást megakadását.

 

Kedvező alumínium redőny árak, megbízható kivitelezés!

 

Tovább a galériához   >