Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

Alumínium redőny

Az alumínium redőny a legbiztonságosabb árnyékolástechnikai megoldás, amely védi ablakainkat. Az épületek legvédetlenebb részei az ablakok, otthonunkban mindannyian szeretjük biztonságban érezni magunkat. A külső behatolók, a kellemetlen betekintő pillantásoktól, valamint az időjárás viszontagságaitól, megőrizni magánszféránkat. Az alumínium redőny akkor is védi otthonunkat, amikor elhagytuk az épületet. Házunk, lakásunk ablakaink védelmének a legjobb leggazdaságosabb módja redőnyökkel felszerelni. Cégünk kedvező alumínium redőny árak mellett biztosít megoldást minderre.


Az alumínium redőny automatizálása a redőny motorizáción túl nem csak kényelmi funkció, de biztonsági is. A redőny program időkapcsoló távollétünkben mozgathatja a redőnyt, így azt a látszatot keltve, hogy a házból kezelik a redőnyt. Így egy motoros redőny automata mindenképp jó választás. Thermográfiai mérések szerint akár 30% energia megtakarítást érhetünk el az alumínium redőnnyel. A nyári hónapokban az aluredőny kellemes hűvöset nyújt, ablakainkat nem érik el a tűző napsugarak. Így érdemes ezeket a tényezőket is figyelebe venni az alumínium redőny árak megtérülésének kalkulálásánál.

Alumínium redőnyléc előre színezett alulemez sávból készül profil gőzöléssel. Alumínium redőnyléc dupla falú, púrhabbal kitöltött egymásba csúsztatott két oldalról összekapcsolt, ívelt redőny lécek. Az összekapcsolt, kihatárolt elcsúszásgátló megakadályozza a redőny lécek oldalirányú mozgását, így biztonságosabb hosszú távú működést biztosít. Ezzel az alumínium redőny a tökéletes zárás mellett, csendes működést tesz lehetővé. Extrudált alumínium lefutó sínben mozog a redőny páncél, mely gumibetéttel vagy kefével van ellátva, így szélben, viharban sem zörög a redőny.
Alumínium redőnytokban, csapágyas alumínium tengely biztosítja, a hosszú távú, súrlódásmenetes működést, így egy motoros redőny zavartalanul, csendesen működhet. A redőny palást utolsó eleme szintén alumínium, amelynél rejtett ütköző biztosítja a redőnypalást megakadását.

 

Kedvező alumínium redőny árak, megbízható kivitelezés!

 

Tovább a galériához   >