Szúnyoghálók

Szúnyoghálóink üvegszálas, UV álló anyagból készülnek. Áttetsző szövésük nem zavar a kilátásban, szinte észrevétlen. Létezik erősített háló is, ezt kártevők, rágcsálók és háziállatok ellen fejlesztették ki. Ennek anyaga vastagabb, színe fekete, súlya is nehezebb de lényegesen erősebb szálakból készül.

Még több szúnyogháló kép

 

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyoghálót olyan ablakokra ajánljuk melyet csak szellőztetésre használnak, nem hajolnak ki rajta. Műanyag és alumínium változatban is kérhető. Rögzítése lehet csavarral és, hogy könnyedén levehető legyen, klipszekkel. A műanyag keret színe lehet fehér, barna, aranytölgy és dió színben. Az alumínium kereté, fehér barna aranytölgy, dió és a RAL színskála bármely színéből választható színű. Ezt porfestéssel, színterezéssel illetve fa mintázat esetén renolit fóliával tudjuk bevonni a szúnyogháló keretét.

Mobil szúnyogháló

Nagy előnye, hogy szükség esetén visszaengedhető egy 40X40-es alumínium tokba, ezáltal megkímélhetjük az időjárás viszontagságaitól vagy bármiféle fizikai sérüléstől. Két oldalt alumínium lefutóban fut melyek alján található a kiakasztó profil. Magas ablakoknál, zsinór segítségével engedjük vissza a tokba vagy húzzuk ki onnan. Szerkezete alumínium, a tok két végét műanyag profillal zárjuk le, ez a termék szinte örök életű, csak a hálót kell cserélni, sérülés esetén.

Pliszé szúnyogháló

Megjelenése óta, sokak kedvence lett ez a termék. Előnye, hogy könnyen kezelhető, nagy nyílásokra is szerelhető, megjelenése esztétikus és kis helyigénye van a nyílászárón. Ütközéskor nem romlik el, a háló könnyen visszailleszthető a helyére. Redőny elé és mögé is könnyen szerelhető. Maximális szélesség, egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén a szélesség akár megduplázható.

A rendszer mind kávába, mind L profil segítségével, keretre történő szerelést lehetővé tesz. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 20mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is tökéletesen szerelhető. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.

Szúnyogháló ajtó

A szúnyogháló ajtó vagy zsanéros szúnyogháló erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható. Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást. A RAL színskála egyedi színei lehetővé teszik Önnek, hogy az épületének, stílusához és homlokzatához leginkább harmonizáló színvilágot alakítson ki.

Műszaki adatok:

Zsanéros szúnyogháló profil anyaga: Alumínium
Zsanéros szúnyogháló profil mérete: 45×20 mm
Zsanéros szúnyogháló profil szinei: Fehér, Barna, Fautánzatú
Háló típusa: Üvegszálas (UV stabil)
Háló színe: Szürke
Zsanéros szúnyogháló típusai: Zsanéros ajtó, tolóajtó