Hívjon minket most: 06202727638 / 06 30 647 6422

Írjon nekünk: regarolltech@gmail.com

Regaroll - Minőségi árnyékolástechnikai termékek

Egyéni vállalkozóként, 2003-ban kezdtem a redőnyözést. Tíz év múlva, 2013-ban alakult meg debreceni székhellyel a Rega-Rolltech Bt., mely 100%-ig magyar tulajdonú, családi vállalkozás. 2016-ban átalakultunk Kft-vé, megőrizve eddigi arculatunkat és tulajdon jogainkat. Továbbra is családi vállalkozásként működve ugyan azt a kiváló minőséget és odafigyelést képviselve mint a kezdetekkor.cropped-logo.jpg

Az évek során arra törekedtünk, hogy az Önök számára minél kielégítőbb kínálatot és szakértelmet nyújthassunk. Kis vállalkozás lévén sokkal inkább törekszünk a minőségi elvárások teljesítésére, mint esetleges nagyobb vetélytársaink, kiknek inkább a tömeges gyártás és a mennyiség az irányadó. Ennek érdekében folyamatos továbbképzéseken, tanfolyamokon veszünk részt, így nem csak a megfelelő szaktudást de az árnyékolástechnika legújabb, legmodernebb vívmányait is magunkba szívjuk.

Számos közülettel és építőipari céggel állunk munka kapcsolatban. Odafigyelünk ügyfeleinkre, segítünk szaktanácsadással, időt és energiát fordítunk arra, hogy valóban a legszebb és legpraktikusabb megoldást tudjuk létrehozni, legyen az egy kis ablak vagy akár egy irodaház külső, belső árnyékolása.

Fő profilunk: külső és belső árnyékolástechnikai termékek gyártása, szerelése, motorizálása, javítása, szervizelése.

 
Büszkék vagyunk arra, hogy a Rega-Rolltech név összemosódott a minőség és megbízhatóság névjegyével. Elégedett ügyfeleink ajánlásával jutottunk el idáig, ami nem véletlen. Rengeteg munka, pozitív hozzáállás, együttműködési készség partnereinkkel, megrendelőinkkel és nem utolsó sorban kreatív, profi szakembereink révén jutottunk el idáig. Fő célkitűzésünk, hogy ezt az irányt megtartsuk még akkor is ha ez cégünk növekedésének vagy terjeszkedésének kárára megy, hiszen régi de igaz közhely, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám.

Üdvözlettel: Szkupi Renáta ügyvezető.

Regaroll - Szkupi Renáta ügyvezető

Kiemelt partnereink

Atenád
Atenád