Alumínium reluxa

Minden típusú ablakra, ajtóra könnyen felszerelhető, kezelése egyszerű. A lamellák forgatásával szabályozható a fény mennyisége és iránya. Reluxával megoldható a különleges alakú, trapéz, háromszög és boltíves nyílások árnyékolása is, de használható térelválasztóként is. A reluxák alumínium lamellákból készülnek 16 mm-es ill. 25 mm-es szélességben. A kezelői normál, üvegpálcás vagy gyöngyláncos kivitelben készülnek. Széles színválasztékkal rendelkezünk. A zsinórrögzítővel felszerelt reluxák billenő és nyíló ablakokra, ajtókra, feszített kivitelben vagy két üvegfelület közé szerelve rendelhetők.

Még több reluxa kép

Fa reluxa

Az utóbbi időkben újra fénykorát élő fa reluxa sajátossága, természetességéből ered. A klasszikus árnyékoló változata luxus kivitelben. Eleganciája, minősége és szolid megjelenése révén az árnyékolók egyik csúcsterméke. Elsősorban azon igényes vásárlóink számára ajánljuk, akik számára fontos az esztétikum és az ízléses megjelenés.
A lamellái jó minőségű kanadai hársfából készülnek, melyet ezután a kívánt árnyalatra festünk. A fa reluxa emellett a belső tér elválasztására is kiválóan alkalmas. Természetes anyagokkal berendezett helyiségekbe illeszkednek legjobban. Modern technológiával készült, megjelenésre mégis két fajtát különböztetünk meg. A klasszikus és a retro stílust. Lamellái 25 mm és 50 mm szélesek. Az 50 mm-es lamellás retro az elegáns kivitelű fa reluxákhoz tartozik, a 20-as évek Amerikájának hangulatát idézi elő. A lamellákat fém karnis tartja, amelyeket modern kivitelezésű fakarnis takarja el. A lamellák felhúzása és leengedése zsinórral történik, a lamellák dőlésszögének állítása zsinórral vagy fa pálcával lehetséges. A létra szalagból készül, melynek színe is szabadon variálható a berendezés stílusa szerint.

Még több reluxa kép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.