Napellenző

Az egyszínű, csíkos vagy mintás könyökkaros napellenző kertek, üzletek kirakatai, teraszok, éttermek teraszainak ideális árnyékolója. Erkélyek, családi házak teraszainak lefedéséhez, árnyékolásához alkalmas, praktikussága, kezelhetősége miatt nagyon elterjedt. Szerelhető mennyezetre, oldalfalra, szarufára, konzol segítségével bármilyen tartószerkezetre. Az UV-stabilizált, impregnált ponyvából készített árnyékolók nemcsak a napsütés és a csapadék elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színükkel. Mozgatása lehet kézi, de motoros kivitelben is készítünk, amelyhez különböző érzékelőkkel lehet komfortosabbá tenni a mozgatást (távirányító, szél-, fényérzékelő). A napellenzők könnyen kezelhetők, karbantartást nem igényelnek.
Textilek anyaga: a napellenzők ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. Minden vászon anyagunk elemi szálanként impregnált, UV védett, portaszító, vízlepergető, gombásodás ellen kezelt, 100% akril szövet. 5 év gyártói garancia minden rendeltetésszerűen használt Sattler és Akril Designe ponyvára!

Napellenző Típusaink      (Technikai információkért kattintson a képre!)

Csuklókaros Napellenző

Csuklókaros napellenző

Tokozott Napellenzők

Terasz, erkély Napellenzők

Könnyű csuklókaros Napellenzők

Homlokzati Napellenzők

Vezetősínes napellenzők

Különleges Napellenzők

Vázszerkezetes Napellenzők

Markilux Syncra napellenző

A kétkaros egyedi napellenzőt szeretne, akkor a Markilux Syncra napellenzője ideális választás.

Három különböző rögzítéssel és rengeteg szín közül választhatja ki a legmegfelelőbb napellenzőt.

 

Kétkaros napellenző
A Syncra szerkezetéhez bármilyen Markilux napellenző csatlakoztatható. Önnek csak azt kell tudnia, mekkora területet szeretne leárnyékolni és ahhoz megkeresni a megfelelő méretű Markilux napellenző típust. Nem kell aggódnia, segítünk ebben is, hiszen Ön nem tudhatja biztosan melyik típusú Markilux napellenző a legmegfelelőbb számára. Kérjen ajánlatot és mi a legmegfelelőbb napellenzőt fogjunk kiajánlani Önnek!
Árnyéktoldat

 Sok helyen előfordul, hogy a felszerelt napellenzők egyes napszakokban nem töltik be a funkciójukat, hiszen a nap mozgása által mégis bejut a fény a napellenző alá. Erre tökéletes megoldás a beépített árnyéktoldat, mely a kinyitott napellenző szélétől egy függőlegesen leengedett textil toldalékot jelent, mely nemcsak a nap ellen véd, hanem nagyon praktikus lehet utcafronti épületeknél, ahol szeretnénk elzárni a teraszunkat a kíváncsiskodó szemek elől. Ehhez választhatunk olyan textileket is, melyek perforáltak azaz amikor kitekintünk a napellenzőn át, akkor mi nagyon jól fogjuk látni a kinti világot, de viszont kintről nem fognak hozzánk belátni.

Oldalárnyékoló

 Ha például a teraszunk egy sorházban helyezkedik el, és szeretnénk a szomszédtól kellemesen elszeparálódni, akkor a napellenző mellé oldalárnyékolót is választhatunk, mely nemcsak a betekintést gátolja meg, de védelmet nyújt az alacsonyabb szögben érkező napsugarak, illetve az enyhe szél ellen is.

Variációk:

  • Nyitott napellenző
  • Fél tokozott napellenző
  • Tokozott napellenző
  • Függőleges napellenző (erkélyekre, ablakra)
  • Búra ernyő
  • Oldal árnyékoló